Reisschema
 Dag 1: Heenreis
 Dag 2: Freizeitpark Plohn
 Dag 3: Slaskie Wesole Miasteczko
 Dag 4: Rabkoland
 Dag 5: Eger
 Dag 6: Novi Sad
 Dag 7: Novi Sad
 Dag 8: Ohrid
 Dag 9: Ohrid
 Dag 10: Ohrid
 Dag 11: Ohrid
 Dag 12: Tirana
 Dag 13: Tirana
 Dag 14: Mostar
 Dag 15: Matulji
 Dag 16: Matulji
 Dag 17: SloveniŽ & Verona
 Dag 18: Movieland Studios
 Dag 19: Gardaland
 Dag 20: Minitalia Leolandiapark
 Dag 21: Didi'Land
 Dag 22: Walygator Park
 
Dag 1: Heenreis
 We're in Duitsland!
De eerste dag begint al meteen goed. Net als we opmerken dat het erg meevalt qua wegwerkzaamheden in Duitsland gaat het fout en belanden we in een file die voor bijna een uur vertraging zorgt. Dan rijdt het weer even door maar al snel komen we in de volgende file terecht. Eenmaal in voormalig Oost-Duitsland rijd het dan wel weer vlot door maar alles bij elkaar doen we in plaats van 6:45 uur er 9:15 uur over om op de bestemming aan te komen.

En dan blijkt de bestemming, door een klein navigatiefoutje met TomTom, helemaal niet de bestemming te zijn waar we uit hadden willen komen. Lengenfeld ligt op nog anderhalf uur rijden van Lengefeld. Gelukkig zonder verdere files dan wel.

Zo komen we pas om 9 uur 's avonds aan bij het hotel in Treuen. Het hotel en de kamer zien er wel pico bello uit. We kunnen meteen aanschuiven in het restaurant voor een heerlijke cordon blue en varkenslende medalilons met paddestoelen.


De StreetKa van Hellen gaat in de komende 3 weken meer kilometers zien dan het afgelopen half jaar bij elkaar :) Voor de gelegenheid hebben we 'm eens mooi laten glimmen.


Binnenkomst in Duitsland.


Een veel gezien beeld op deze eerste dag: file.


Uitzicht vanuit de hotelkamer in Treuen.


De cordon blue staat niet op de kaart maar een beetje restaurant levert een stukje maatwerk. Nou stukje ... het is een flinke lap.